Advocatenkantoor Osté start met een ‘chatspreekuur’

Chatten met een advocaat? Dat kan bij Advocatenkantoor Osté!

Advocatenkantoor Osté bewijst maar weer eens dat zij met haar tijd meegaat: zij organiseert naast de reguliere spreekuren op dinsdag (te Dongen van 17.00 tot 19.00 uur) en woensdag (te Oosterhout van 17.30 tot 19.00 uur) namelijk per 28 juli 2014 een heus ‘chatspreekuur’. Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend chatten met een advocaat, waarbij u al uw juridische vragen en problemen bij hem kunt neerleggen. De advocaat zal trachten uw vragen te beantwoorden en u verder te adviseren.

Met dit nieuwe spreekuur weet Advocatenkantoor Osté zich opnieuw te onderscheiden en biedt zij een nieuwe voorziening voor inwoners van onder anderen de gemeente Oosterhout, Dongen, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg en Gilze-Rijen. Voordeel van het spreekuur is dat u anoniem bij een advocaat uw juridische vragen en problemen kunt voorleggen. Daarbij kunt u gewoon vanuit huis vertrouwelijk communiceren met een advocaat. Wel zo handig en dat scheelt u tevens weer een rit naar ons kantoor en terug!

Hoe werkt het?
Op onze homepage (www.advocatenkantooroste.nl) treft u vanaf heden linksonder aan de pagina een nieuwe rode button met de tekst: ‘Chat met ons’. Via deze button kunt u op de vastgestelde tijdstippen chatten met een advocaat. Ook buiten deze momenten kunt u via deze button (dan met de tekst: ‘Neem contact op’) direct uw juridische vraag bij een advocaat van Advocatenkantoor Osté neerleggen. Wij zullen uw vraag dan binnen 24 uur beantwoorden. Ook op deze weg kunt u direct met een advocaat geheel kosteloos en vrijblijvend communiceren! Er is Advocatenkantoor Osté dus alles aan gelegen om het haar cliënten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wanneer vindt het chatspreekuur plaats?
Het chatspreekuur vindt van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur plaats. Uiteraard kunt u ook via de vertrouwde wegen contact met ons opnemen: wij zijn zowel per telefoon (0162-466626) als per mail (info@advocatenkantooroste.nl) bereikbaar. Zoals hierboven aangegeven houden wij tevens tweemaal per week een spreekuur op ons kantoor (op dinsdag te Dongen van 17.00 tot 19.00 uur en op woensdag te Oosterhout van 17.30 tot 19.00 uur). Ook zijn wij actief op Facebook.