Gratis spreekuur

Heb ik wel een zaak? En welke advocaat neem ik? Dit zijn vaak gehoorde vragen. Om te bepalen of ons advocatenkantoor voor u de juiste is, bieden wij u een gratis intake gesprek aan. Tijdens dit overleg kan u kennis maken met een van onze advocaten en uw zaak bespreken.

Oosterhout

Op afspraak
Iedere woensdag van 17.30 tot 19.00 uur
Advocatenkantoor Osté Oosterhout
Europark 20
4904 SX Oosterhout

Dongen

Op afspraak
Iedere dinsdag van 17.00 uur tot 19.00 uur
Advocatenkantoor Osté Dongen
Hogekant 3
5104 PB Dongen


Maak hier een afspraak:

Een moment geduld aub.

Wij plannen de afspraak voor u in, zodat u niet langer dan strikt noodzakelijk hoeft te wachten.
Ons verzoek is wel om het intakeformulier zo compleet mogelijk in te vullen en in te zenden, zodat wij u nog efficiënter en effectiever ter zijde kunnen staan.

Intake formulier 

 


Digitaal spreekuur

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw juridische vraag middels het gratis e-mail spreekuur aan ons kenbaar te maken. U kunt hiervoor uw vraag mailen naar: info@advocatenkantooroste.nl. Ook kunt u uw vraag stellen via de rode button linksonder op onze homepage met de tekst: ‘Neem contact op’. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een antwoord.


Chatspreekuur

Onder kantoortijden (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) kunt u geheel kosteloos, anoniem en vrijblijvend chatten met een advocaat. Op onze homepage treft u linksonder aan de pagina een rode button met de tekst: ‘Chat met ons’. Via deze button kunt u onder kantoortijden chatten met een advocaat.