Het Juridisch spreekuur Drimmelen gaat ook in 2016 door!

Sinds mei 2014 beschikt de gemeente Drimmelen over een juridisch spreekuur. Inmiddels hebben een flink aantal inwoners gebruik gemaakt van het ‘Juridisch spreekuur Drimmelen’ en het is daarmee een succes te noemen. De advocaten, zoals verbonden aan deze dienst, hebben immers heel wat bewoners van de gemeente Drimmelen kunnen voorzien van een gratis juridisch advies. Het spreekuur zal dus ook in 2016 worden voortgezet.

Inwoners van de gemeente Drimmelen, die een juridische vraag hebben, kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend terecht bij het spreekuur. Deze voorziening is voor iedereen toegankelijk en anoniem. Het wordt beurtelings gehouden door advocaten mr. R. Joosen van Advocatenkantoor Osté te Oosterhout en mr. S.A.M. Fikken van Van den Toorn Advocaten te Made.

Voor vragen over rechtsgebieden als personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgang), strafrecht (zitting bij politierechter, TOM-zitting), arbeidsrecht (ontslag), sociaal verzekeringsrecht (afwijzing bijstand), maar ook rechtsgebieden als bestuursrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en vreemdelingenrecht kunt u bij het Juridisch spreekuur Drimmelen gratis terecht.

Het Juridisch spreekuur Drimmelen wordt gehouden in samenwerking met Surplus en het vindt iedere eerste en derde maandag van de maand van 17.00 tot 18.00 uur plaats in woonzorgcentrum Antonius Abt te Terheijden aan het Dorpsplein nr. 1. De eerstvolgende spreekuren zijn op 16 november, 7 en 21 december 2015 en op 4 en 18 januari 2016. Op www.advocatenkantooroste.nl treft u onder ‘publicaties’ meer informatie en het nieuwe rooster voor 2016. Ook voor eventuele wijzigingen kunt u hier terecht.