Advocatenkantoor Osté

Het advocatenkantoor is gestart in augustus 1996 te Dongen en geniet inmiddels ruime bekendheid in de regio Dongen en Oosterhout. Vanwege de groei en de centrale ligging is Advocatenkantoor Osté uitgebreid met een vestiging te Oosterhout in het voorjaar van 2002. Deze vestiging is door zijn ligging aan de A27 goed bereikbaar voor de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.

Ons kantoor is zeer klantgericht, hetgeen mede tot uiting komt in het feit dat cliënten ook buiten de meer traditionele kantooruren, d.w.z. ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen op een medewerker van kantoor.

Tot de vaste klantenkring mag het kantoor rekenen ondernemingen van klein tot middelgroot en particulieren. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk en bij het onderdeel rechtsgebieden krijgt u een indruk van de werkzaamheden die wij als kantoor verrichten.


Het kantoor bestaat uit de volgende advocaten:

mr. drs. A.Ch. Osté

mr. drs. A.Ch. Osté
Advocaat

Algemeen:
Oprichter van het kantoor in 1996. Na eerst werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven bij internationals overstap gemaakt naar advocatuur en als advocaat werkzaam sinds 1996. Vanaf 1 januari 2010 is A.Ch. Osté tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft. De heer A.Ch. Osté neemt tevens deel aan de strafpiketdiensten voor zowel meerderjarigen als minderjarigen en psychiatrisch patiëntenpiketdiensten binnen het arrondissement Zeeland West Brabant. De heer mr. Osté heeft in 2012 de specialisten opleiding tot jeugdrechtadvocaat gevolgd aan het Eggens Instituut en is bijzonder curator en tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.

Opleiding:
Erasmus Universiteit Rotterdam, bedrijfskunde
Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederlands recht, Privaatrechtelijk en Bedrijfjuridische afstudeervariant 1983

Rechtsgebieden:
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Personen- en familierecht
Strafrecht
Psychiatrisch patiëntenrecht

Vreemde talen
Engels
Frans
Duits

mr. P. Doorakkers

mr. P. Doorakkers
Advocaat

Algemeen:
Mr. Doorakkers is vanaf 2 januari 2006 verbonden aan Advocatenkantoor Osté en is voornamelijk werkzaam binnen de rechtsgebieden personen- en familierecht en strafrecht. Vanaf 1 januari 2010 is mr. Doorakkers tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft. De heer mr. Doorakkers neemt tevens deel aan de strafpiketdiensten voor zowel meerderjarigen als minderjarigen en vreemdelingenpiketdiensten binnen het arrondissement Zeeland West Brabant. De heer mr. Doorakkers heeft in 2012 de specialisten opleiding tot jeugdrechtadvocaat gevolgd aan het Eggens Instituut en is bijzonder curator en tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.

Opleiding:
HEAO Eindhoven, Management Economie & Recht, specialisatie makelaardij
Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands recht, specialisatie strafrecht

Rechtsgebieden:
Personen- en familierecht
Strafrecht
Arbeidsrecht
Huurrecht

Vreemde talen:
Engels

mr. R.Joosen

mr. R.Joosen
Advocaat

Algemeen:
Mr. R. Joosen is sinds 2010 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Nadat hij eerst een periode stage heeft gelopen, is hij werkzaam gebleven bij het kantoor in combinatie met zijn studie. Op 28 juli 2011 is R. Joosen afgestudeerd aan Tilburg University, waar hij de studie Rechtsgeleerdheid accent strafrecht met goed gevolg heeft afgelegd. Sinds september 2011 heeft R. Joosen een vaste aanstelling gekregen en zal hij zich voornamelijk bezighouden met de algemene praktijk. Zijn bijzondere aandacht gaat hierbij uit naar het sociale zekerheidsrecht, huurrecht en familierecht. Tevens is R. Joosen initiatiefnemer van het Juridisch spreekuur Drimmelen en houdt hij spreekuur bij de Rechtswinkel te Oosterhout.

Opleiding:
Tilburg University, Rechtsgeleerdheid, accent strafrecht

Rechtsgebieden:
Algemene praktijk

Vreemde talen:
Engels


Naast een goed uitgerust kantoor met dito voorzieningen, gebruikmakend van alle moderne en technische voorzieningen beschikt het kantoor over uitgebreide juridische kennis op diverse rechtsgebieden. Bovendien beschikt het kantoor over ruime bedrijfskundige kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, hetgeen de communicatie met o.a. ondernemers zeer efficiënt en effectief maakt.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

De vestigingen zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over ruime parkeermogelijkheden.

De onderneming wordt gedreven in een bv vorm en is bij de KvK te Tilburg ingeschreven. Het KvK nummer luidt: 18046048. Het BTW nummer luidt: 8076.35.054.B01.

Advocatenkantoor Osté heeft een Stichting Beheer Derdengelden met bankrekeningnummer 94.36.00.782 ten name van Stichting Beheer Derdengelden Advocatenkantoor Osté te Dongen.