| Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend - 0162-466626 | cliëntlogin

Over Advocatenkantoor Osté

Vertrouwd sinds 1996

​Het advocatenkantoor is gestart in augustus 1996 te Dongen en geniet inmiddels ruime bekendheid in de regio Dongen en Oosterhout. Vanwege de groei en de centrale ligging is Advocatenkantoor Osté uitgebreid met een vestiging te Oosterhout in het voorjaar van 2002.

Profiel

Deze vestiging is door zijn ligging aan de A27 goed bereikbaar voor de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.

Ons kantoor is zeer klantgericht, hetgeen mede tot uiting komt in het feit dat cliënten ook buiten de meer traditionele kantooruren, d.w.z. ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen op een medewerker van kantoor.

Tot de vaste klantenkring mag het kantoor rekenen ondernemingen van klein tot middelgroot en particulieren. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk en bij het onderdeel rechtsgebieden krijgt u een indruk van de werkzaamheden die wij als kantoor verrichten.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

Profiel advocatenkantoor Osté

Naast een goed uitgerust kantoor met dito voorzieningen, gebruikmakend van alle moderne en technische voorzieningen beschikt het kantoor over uitgebreide juridische kennis op diverse rechtsgebieden. Bovendien beschikt het kantoor over ruime bedrijfskundige kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, hetgeen de communicatie met o.a. ondernemers zeer efficiënt en effectief maakt.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

De vestigingen zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over ruime parkeermogelijkheden.

De onderneming wordt gedreven in een bv vorm en is bij de KvK te Tilburg ingeschreven. Het KvK nummer luidt: 18046048. Het BTW nummer luidt: 8076.35.054.B01.

Advocatenkantoor Osté heeft een Stichting Beheer Derdengelden met bankrekeningnummer NL04INGB0006954460 ten name van Stichting Beheer Derdengelden Advocatenkantoor Osté te Dongen.

Gratis spreekuur in Dongen & Oosterhout

Op afspraak is het mogelijk om gebruik te maken van het gratis spreekuur bij Advocatenkantoor Osté. De spreekuren zijn beschikbaar in. Neem hiervoor contact op met Osté.

Advocatenkantoor Osté Dongen
Hogekant 3, 

5104 PB Dongen

Tijden: 16:30 t/m 18:30 

Advocatenkantoor Osté Oosterhout
Europark 20, 
4904 SX Oosterhout
Tijden: 17:00 t/m 19:00 


Mr. Drs. A. Ch. Osté bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. Drs. A. Ch. Osté

Advocaat

Oprichter van het kantoor in 1996. Na eerst werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven bij onder andere KLM de overstap gemaakt naar advocatuur en als advocaat werkzaam sinds 1996. Vanaf 1 januari 2010 is A.Ch. Osté tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft. 

Mr. R. Joosen bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. R. Joosen

Advocaat

Mr. R. Joosen is sinds 2010 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Nadat hij eerst een periode stage heeft gelopen, is hij werkzaam gebleven bij het kantoor in combinatie met zijn studie. Op 28 juli 2011 is R. Joosen afgestudeerd aan Tilburg University, waar hij de studie Rechtsgeleerdheid accent strafrecht met goed gevolg heeft afgelegd. 

Mr. P. Doorakkers bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. P. Doorakkers

Advocaat

Mr. Doorakkers is vanaf 2 januari 2006 verbonden aan Advocatenkantoor Osté en is voornamelijk werkzaam binnen de rechtsgebieden personen- en familierecht en strafrecht. Vanaf 1 januari 2010 is mr. Doorakkers tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft. 

Mr. G. Konus bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. G. Konus

Bewindvoerder/advocaat

Mr. Konus heeft in maart 2014 de Master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University met goed gevolg afgerond. Zij is afgestudeerd in de richting privaatrecht, waarbij zij zich vooral heeft gericht op het familierecht. Sinds december 2019 is mr. Konus verbonden aan Advocatenkantoor Osté in de functie van bewindvoerster. Per augustus 2020 is zij daarnaast ook aan de slag gegaan als advocaat-stagiaire op het kantoor. In deze functie zal zij zich voornamelijk richten op het personen- en familierecht, het huurrecht, het arbeidsrecht en het strafrecht. Mr. Konus spreekt vloeiend Turks.

Mevr. H. Sips bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevr. H. Sips

Bewindvoerder

Mevrouw H. Sips is sinds 2020 verbonden aan Advocatenkantoor Osté in de functie van bewindvoerder.

Mevr. N. van den Kieboom bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevr. N. van den Kieboom

Secretaresse

Nadia is sinds 2013 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Ze is gestart op de afdeling debiteurenbeheer. Sinds 2016 is ze tevens werkzaam op het secretariaat. 

Nieuws van advocatenkantoor Osté

Indexering alimentatie per 1 januari 2021

Het percentage waarmee de alimentatie met ingang van 1 januari 2021 wordt verhoogd, is bepaald op 3%. [...]

Tarieven Bewindvoering 2021

Inmiddels zijn de tarieven voor Bewindvoering 2021 bekendgemaakt. [...]

Alimentatie en Covid-19

Covid-19 het blijft ons leven beheersen op dit moment. Door alle verwikkelingen kan dit er toe leiden dat uw inkomen [...]

Wet uitbreiding slachtofferrecht

De Wet uitbreiding slachtofferrecht die door de Kamer wordt behandeld geeft het slachtoffer in de toekomst mogelijk nog [...]

Publiek weer welkom in de rechtbank Zeeland-West-Brabant

Met ingang van 17 augustus is publiek weer beperkt welkom in de rechtszaal. Daarvoor gelden wel bepaalde afspraken, [...]