| Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend - 0162-466626 | cliëntlogin onview

Over Advocatenkantoor Osté

Vertrouwd sinds 1996

​Advocatenkantoor Osté is gestart in augustus 1996 te Dongen en ons kantoor geniet inmiddels ruime bekendheid in de regio Dongen en Oosterhout. Vanwege de groei en de centrale ligging is Advocatenkantoor Osté in het voorjaar van 2002 uitgebreid met een vestiging te Oosterhout.

Profiel

Onze vestiging te Oosterhout is door zijn ligging aan de A27 goed bereikbaar voor de hele regio West- tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.

Ons kantoor is zeer klantgericht, hetgeen mede tot uiting komt in het feit dat cliënten ook buiten de meer traditionele kantooruren, d.w.z. ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen op een medewerker van kantoor.

Tot de vaste klantenkring mag het kantoor rekenen ondernemingen van klein tot middelgroot en particulieren. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk en bij het onderdeel rechtsgebieden krijgt u een indruk van de werkzaamheden die wij als kantoor verrichten. In 2015 zijn we gestart met Bewindvoering vanwege het feit dat we hier regelmatig vragen over kregen om deze dienstverlening ook te doen. In 2022 zijn we daarnaast gestart met Mentorschap.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

Profiel advocatenkantoor Osté

Naast een goed uitgerust kantoor met dito voorzieningen, gebruikmakend van alle moderne en technische voorzieningen beschikt het kantoor over uitgebreide juridische kennis op diverse rechtsgebieden. Bovendien beschikt het kantoor over ruime bedrijfskundige kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, hetgeen de communicatie met o.a. ondernemers zeer efficiënt en effectief maakt.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

De vestigingen zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over ruime parkeermogelijkheden. In 2015 is Bewindvoering en Budgetbeheer toegevoegd aan de dienstverlening van het kantoor. Per 2022 wordt ook mentorschap aangeboden aan cliënten. Gelet op de rechtsgebieden waar het kantoor actief in is en de dienstverlening op het gebied van bewindvoering en budgetbeheer plus mentorschap stelt het kantoor in staat een breed pallet aan diensten aan te kunnen bieden. 

De onderneming wordt gedreven in een bv-vorm en is bij de KvK te Tilburg ingeschreven. Het KvK-nummer luidt: 18046048. Het BTW-nummer luidt: 8076.35.054.B01.

Advocatenkantoor Osté heeft een Stichting Beheer Derdengelden met bankrekeningnummer NL04INGB0006954460 ten name van Stichting Beheer Derdengelden Advocatenkantoor Osté te Dongen.

Gratis spreekuur in Dongen & Oosterhout

Op afspraak is het mogelijk om gebruik te maken van het gratis spreekuur van Advocatenkantoor Osté. De spreekuren zijn beschikbaar in. Neem hiervoor contact op met Osté.

Advocatenkantoor Osté Dongen

Hogekant 3

5104 PB Dongen

Tijden: 16:30 t/m 18:30 

Advocatenkantoor Osté Oosterhout

Europark 20 

4904 SX Oosterhout

Tijden: 17:00 t/m 19:00 


Mr. Drs. A. Ch. Osté bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. Drs. A. Ch. Osté

Advocaat

Mr. drs. Albert Osté is oprichter van het kantoor in 1996. Na eerst werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven bij onder andere KLM en Bols Wessanen, heeft mr. Osté de overstap gemaakt naar de advocatuur en is hij als advocaat werkzaam sinds 1996. Mr. Osté heeft zowel rechten als bedrijfskunde gestudeerd aan de EUR te Rotterdam. Mr. Osté voert een algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op personen- en familierecht, (jeugd)strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht, verbintenissenrecht en contractenrecht. Bovendien is mr. Osté lid van de VPAN als gespecialiseerd advocaat psychiatrisch patiëntenrecht en is hij lid van de VNJA, de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten.

Sinds 1 januari 2010 is mr. Osté tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft, zo ook in Dongen bij het spreekuur in de Cammeleur eens in de twee weken op maandag van 18.30 tot 19.00 uur.

Als advocaat staat mr. Osté in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Personen- en familierecht

Psychiatrisch patiëntenrecht

Strafrecht

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. R. Joosen bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. R. Joosen

Advocaat

Mr. Roel Joosen is sinds 2010 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Op 28 juli 2011 is mr. Joosen afgestudeerd aan Tilburg University, waar hij de studie Rechtsgeleerdheid accent strafrecht met goed gevolg heeft afgerond. In zijn dagelijkse praktijk houdt mr. Joosen zich met name bezig met het (jeugd)strafrecht, personen- en familierecht en het bestuursrecht. Daarnaast is mr. Joosen lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten en houdt hij spreekuren te Made en Terheijden.

Als advocaat staat mr. Joosen in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Personen- en familierecht

Strafrecht

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Mr. P. Doorakkers bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. P. Doorakkers

Advocaat

Mr. Pepijn Doorakkers is vanaf 2 januari 2006 verbonden aan Advocatenkantoor Osté en hij is voornamelijk werkzaam binnen de rechtsgebieden personen- en familierecht, psychiatrisch patiëntenrecht en strafrecht. Daarnaast heeft mr. Doorakkers de opleiding gevolgd om slachtoffers te mogen bijstaan bij immateriële schade bijvoorbeeld psychische schade en materiële schade, bijvoorbeeld verlies of vernieling van goederen. Tevens is mr. Doorakkers lid van de Vereniging van Jeugdrecht Advocaten, de VNJA en staat hij regelmatig jeugdigen bij op het gebied van jeugdstrafrecht. Vanaf 1 januari 2010 is mr. Doorakkers daarnaast werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft.

Als advocaat staat mr. Doorakkers in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Personen- en familierecht

Psychiatrisch patiëntenrecht

Strafrecht


Mr. G. Konus bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. G. Konus

Bewindvoerder/advocaat

Mr. Guliz Konus heeft in maart 2014 de Master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University met goed gevolg afgerond. Zij is afgestudeerd in de richting privaatrecht, waarbij zij zich vooral heeft gericht op het familierecht. Sinds december 2019 is mr. Konus verbonden aan Advocatenkantoor Osté in de functie van bewindvoerster. Per augustus 2020 is zij daarnaast ook actief als advocaat. In deze functie zal zij zich voornamelijk richten op het personen- en familierecht, het huurrecht, het arbeidsrecht en het strafrecht. Mr. Konus spreekt vloeiend Turks.

Mevrouw H. Sips bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw H. Sips

Bewindvoerder en mentor

Hanny is sinds mei 2020 verbonden aan Advocatenkantoor Osté in de functie van bewindvoerder. Bij Hanny is uw financiële huishouding in hele goede handen. Hanny zorgt met grote gedrevenheid en motivatie ervoor dat uw financiële plaatje snel weer stabiel wordt en zij ontzorgt u waar mogelijk.

Daarnaast is Hanny sinds 2022 actief als mentor.


Conny Blom bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Conny Blom

Bewindvoerder

Mevrouw N. van den Kieboom bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw N. van den Kieboom

Secretaresse

Nadia is sinds 2013 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Ze is gestart op de afdeling debiteurenbeheer. Sinds 2016 is ze tevens werkzaam op het secretariaat. Nadia neemt de telefoon aan en staat u als eerste te woord. Zij ondersteunt de aan kantoor verbonden advocaten. Nadia zorgt er bovendien voor dat het administratieve proces binnen het kantoor soepel verloopt en zij is het aanspreekpunt voor alle vragen die te maken hebben met de Raad voor de Rechtsbijstand.

Nieuws van advocatenkantoor Osté

Osté Advocaten & Bewindvoering

Wanneer je schulden hebt, een geestelijke of lichamelijke beperking hebt of op leeftijd bent, veranderen je financiële [...]

Wijziging berekeningswijze partneralimentatie

Vanaf 1 januari 2023 wordt bij zowel kinder- als partneralimentatie gerekend met een “woonbudget” bij de bepaling van [...]

HR: woningverkoop in kort geding mogelijk

Op 31 maart 2023 heeft de Hoge Raad een belangrijke uitspraak gedaan: veroordeling tot medewerking aan woningverkoop is [...]

Tarieven bewindvoering en mentorschap 2023

Tarieven bewindvoering en mentorschap niet gewijzigd. [...]

Uitbreiding rechten slachtoffers

Slachtoffers en hun nabestaanden krijgen meer rechten. [...]

Indexering alimentatie per 1 januari 2023

Het percentage waarmee de alimentatie met ingang van 1 januari 2023 wordt verhoogd, bedraag 3,4%. [...]