| Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend - 0162-466626 | cliëntlogin onview

Over Advocatenkantoor Osté

Vertrouwd sinds 1996

​Het advocatenkantoor is gestart in augustus 1996 te Dongen en geniet inmiddels ruime bekendheid in de regio Dongen en Oosterhout. Vanwege de groei en de centrale ligging is Advocatenkantoor Osté uitgebreid met een vestiging te Oosterhout in het voorjaar van 2002.

Profiel

Deze vestiging is door zijn ligging aan de A27 goed bereikbaar voor de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.

Ons kantoor is zeer klantgericht, hetgeen mede tot uiting komt in het feit dat cliënten ook buiten de meer traditionele kantooruren, d.w.z. ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen op een medewerker van kantoor.

Tot de vaste klantenkring mag het kantoor rekenen ondernemingen van klein tot middelgroot en particulieren. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk en bij het onderdeel rechtsgebieden krijgt u een indruk van de werkzaamheden die wij als kantoor verrichten. In 2015 zijn we gestart met Bewindvoering vanwege het feit dat we hier regelmatig vragen over kregen om deze dienstverlening ook te doen. In 2022 zijn we ook gestart met Mentorschap.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

Profiel advocatenkantoor Osté

Naast een goed uitgerust kantoor met dito voorzieningen, gebruikmakend van alle moderne en technische voorzieningen beschikt het kantoor over uitgebreide juridische kennis op diverse rechtsgebieden. Bovendien beschikt het kantoor over ruime bedrijfskundige kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, hetgeen de communicatie met o.a. ondernemers zeer efficiënt en effectief maakt.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

De vestigingen zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over ruime parkeermogelijkheden. In 2015 is Bewindvoering en Budgetbeheer toegevoegd aan de dienstverlening van het kantoor. Per 2022 wordt ook mentorschap aangeboden aan cliënten. Gelet op de rechtsgebieden waar het kantoor actief in is en de dienstverlening op het gebied van Bewindvoering en Budgetbeheer plus Mentorschap stelt het kantoor in staat een breed pallet aan diensten aan te kunnen bieden. 

De onderneming wordt gedreven in een bv vorm en is bij de KvK te Tilburg ingeschreven. Het KvK nummer luidt: 18046048. Het BTW nummer luidt: 8076.35.054.B01.

Advocatenkantoor Osté heeft een Stichting Beheer Derdengelden met bankrekeningnummer NL04INGB0006954460 ten name van Stichting Beheer Derdengelden Advocatenkantoor Osté te Dongen.

Gratis spreekuur in Dongen & Oosterhout

Op afspraak is het mogelijk om gebruik te maken van het gratis spreekuur bij Advocatenkantoor Osté. De spreekuren zijn beschikbaar in. Neem hiervoor contact op met Osté.

Advocatenkantoor Osté Dongen
Hogekant 3, 

5104 PB Dongen

Tijden: 16:30 t/m 18:30 

Advocatenkantoor Osté Oosterhout
Europark 20, 
4904 SX Oosterhout
Tijden: 17:00 t/m 19:00 


Mr. Drs. A. Ch. Osté bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. Drs. A. Ch. Osté

Advocaat

Oprichter van het kantoor in 1996. Na eerst werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven bij onder andere KLM en Bols Wessanen de overstap gemaakt naar advocatuur en als advocaat werkzaam sinds 1996. Mr. drs. Albert Osté heeft zowel rechten als bedrijfskunde gestudeerd aan de EUR te Rotterdam. Mr. Osté voert een algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op personen en familierecht, (jeugd)strafrecht, verbintenissenrecht en contractenrecht. Bovendien is mr. Osté lid van de VPAN als gespecialiseerd advocaat psychiatrisch patiëntenrecht en is hij lid van de VNJA, de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten.

Sinds 1 januari 2010 is mr. Osté tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft, zo ook in Dongen op het spreekuur in de Cammeleur eens in de twee weken op maandag van 18.30 -19.00 uur.

Als advocaat staat mr. Osté in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Personen- en Familierecht

Psychiatrisch Patientenrecht

Strafrecht

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. R. Joosen bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. R. Joosen

Advocaat

Mr. Roel Joosen is sinds 2010 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Op 28 juli 2011 is mr. Joosen afgestudeerd aan Tilburg University, waar hij de studie Rechtsgeleerdheid accent strafrecht met goed gevolg heeft afgerond. In zijn dagelijkse praktijk houdt mr. Joosen zich met name bezig met het (jeugd)strafrecht, personen- en familierecht en het bestuursrecht. Daarnaast is mr. Joosen lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten en houdt hij spreekuren te Made en Terheijden.

Als advocaat staat mr. Joosen in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Personen- en Familierecht

Strafrecht

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Mr. P. Doorakkers bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. P. Doorakkers

Advocaat

Mr. Pepijn Doorakkers is vanaf 2 januari 2006 verbonden aan Advocatenkantoor Osté en is voornamelijk werkzaam binnen de rechtsgebieden personen- en familierecht en strafrecht. Daarnaast heeft hij de opleiding gevolgd om slachtoffers te mogen bijstaan bij immateriële schade bijvoorbeeld psychische schade en materiele schade, bijvoorbeeld verlies of vernieling van goederen. Tevens is mr Doorakkers lid van de Vereniging van Jeugdrecht Advocaten, de VNJA en staat hij regelmatig jeugdigen bij op het gebied van jeugdstrafrecht. Vanaf 1 januari 2010 is mr. Doorakkers daarnaast werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft.

Als advocaat staat mr. Doorakkers in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten bij de navolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Personen- en Familierecht

Strafrecht


Mevrouw K.Verholen bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw K.Verholen

Bewindvoerder

Sinds 1 december 2020 is het kantoor op de afdeling Bewindvoering uitgebreid met een ervaren bewindvoerder. Korien brengt een jarenlange ervaring en kennis op het gebied van beschermingsbewindvoering in en werkt met grote passie en gedrevenheid om de financiële situatie van cliënten weer op orde te brengen en te houden. Cliënten nemen haar direct in vertrouwen en weten dat hun financiële huishouding in zeer goede handen is.

Mevrouw M.Mulders bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw M.Mulders

Bewindvoerder

Per 1 juli 2021 heeft Marianne het bewindvoerdersteam verder versterkt.
Na diverse financiële functies in zorginstellingen en het bedrijfsleven de overstap gemaakt naar inkomensbeheer voor particulieren. Via een opleiding schuldhulpverlening bijgeschoold in het verloop van een schuldentraject. Het opkomen voor het financieel belang van cliënten en orde scheppen in hun administratie geeft haar meer voldoening en cliënten hebben hier veel baat bij.

Marianne is financieel en administratief goed onderlegd aangevuld met een warm hart voor de cliënten.

Mr. G. Konus bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. G. Konus

Bewindvoerder/advocaat

Mr. Guliz Konus heeft in maart 2014 de Master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University met goed gevolg afgerond. Zij is afgestudeerd in de richting privaatrecht, waarbij zij zich vooral heeft gericht op het familierecht. Sinds december 2019 is mr. Konus verbonden aan Advocatenkantoor Osté in de functie van bewindvoerster. Per augustus 2020 is zij daarnaast ook aan de slag gegaan als advocaat-stagiaire op het kantoor. In deze functie zal zij zich voornamelijk richten op het personen- en familierecht, het huurrecht, het arbeidsrecht en het strafrecht. Mr. Konus spreekt vloeiend Turks.

Mevrouw T.Pullens bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw T.Pullens

Bewindvoerder

Na het afronden van haar opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening is Tanja op 1 juli 2021 toegetreden tot ons team van bewindvoerders.

Door stabilisatie en het beheren van de financiën brengt ze rust voor cliënten.

Ze staat voor kwaliteit en voelt zich verantwoordelijk voor de financiële situatie van haar cliënten.

Mevrouw H. Sips bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw H. Sips

Bewindvoerder en mentor

Hanny is sinds mei 2020 verbonden aan Advocatenkantoor Osté in de functie van bewindvoerder. Ook bij Hanny is uw financiële huishouding in hele goede handen. Hanny zorgt met grote gedrevenheid en motivatie er voor dat uw financiële plaatje snel weer stabiel wordt en ont zorgt u waar mogelijk.


Mevrouw N. van den Kieboom bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevrouw N. van den Kieboom

Secretaresse

Nadia is sinds 2013 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Ze is gestart op de afdeling debiteurenbeheer. Sinds 2016 is ze tevens werkzaam op het secretariaat. Zij neemt de telefoon aan en staat u als eerste te woord. Zij ondersteunt de advocaten verbonden aan kantoor. Nadia zorgt er bovendien voor dat het administratieve proces binnen het kantoor soepel verloopt en is het aanspreekpunt voor alle vragen die te maken hebben met de Raad voor de Rechtsbijstand.

Nieuws van advocatenkantoor Osté

Veel gestelde vragen aan onze bewindvoerders

Onze bewindvoerders staan dagelijks in contact met onze clienten. Veel vragen die wij ontvangen hebben wij verzameld in [...]

Vacature afdeling bewindvoering

Advocatenkantoor Osté is gevestigd in Oosterhout en Dongen (Noord-Brabant), vanuit deze twee vestigingen wordt de regio [...]

Gokker hoeft bijstandsuitkering niet per sé terug te storten

Wie bijstand krijgt en af en toe naar een casino gaat om te gokken, raakt de uitkering niet automatisch kwijt. Dat [...]

Wijzigingen arbeidsrecht vanaf augustus 2022

Op 1 augustus 2022 treedt de ‘Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ in [...]

Vacature

​Advocatenkantoor Osté is op zoek naar een MBO-student voor een studentstage voor de afdeling bewind. Dit voor de [...]

Rechten als slachtoffer

Verschillende rechten [...]