| Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend - 0162-466626 | cliëntlogin

Over Advocatenkantoor Osté

Vertrouwd sinds 1996

​Het advocatenkantoor is gestart in augustus 1996 te Dongen en geniet inmiddels ruime bekendheid in de regio Dongen en Oosterhout. Vanwege de groei en de centrale ligging is Advocatenkantoor Osté uitgebreid met een vestiging te Oosterhout in het voorjaar van 2002.

Profiel

Deze vestiging is door zijn ligging aan de A27 goed bereikbaar voor de hele regio West tot Midden-Brabant, van Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda tot Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Drimmelen, Raamsdonksveer en Gilze en Rijen.

Ons kantoor is zeer klantgericht, hetgeen mede tot uiting komt in het feit dat cliënten ook buiten de meer traditionele kantooruren, d.w.z. ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen op een medewerker van kantoor.

Tot de vaste klantenkring mag het kantoor rekenen ondernemingen van klein tot middelgroot en particulieren. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk en bij het onderdeel rechtsgebieden krijgt u een indruk van de werkzaamheden die wij als kantoor verrichten.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

Profiel advocatenkantoor Osté

Naast een goed uitgerust kantoor met dito voorzieningen, gebruikmakend van alle moderne en technische voorzieningen beschikt het kantoor over uitgebreide juridische kennis op diverse rechtsgebieden. Bovendien beschikt het kantoor over ruime bedrijfskundige kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, hetgeen de communicatie met o.a. ondernemers zeer efficiënt en effectief maakt.

De kracht van het advocatenkantoor zit hem niet alleen in het procederen, maar juist ook in het in een vroegtijdig stadium signaleren van mogelijke problemen en er vervolgens adequaat en tijdig op te reageren en in te spelen. Kortom ondernemen.

De vestigingen zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over ruime parkeermogelijkheden.

De onderneming wordt gedreven in een bv vorm en is bij de KvK te Tilburg ingeschreven. Het KvK nummer luidt: 18046048. Het BTW nummer luidt: 8076.35.054.B01.

Advocatenkantoor Osté heeft een Stichting Beheer Derdengelden met bankrekeningnummer 94.36.00.782 ten name van Stichting Beheer Derdengelden Advocatenkantoor Osté te Dongen.

Gratis spreekuur in Dongen & Oosterhout

Op afspraak is het mogelijk om gebruik te maken van het gratis spreekuur bij Advocatenkantoor Osté. De spreekuren zijn beschikbaar in. Neem hiervoor contact op met Osté.

Advocatenkantoor Osté Dongen
Hogekant 3, 

5104 PB Dongen

Tijden: 16:30 t/m 18:30 

Advocatenkantoor Osté Oosterhout
Europark 20, 
4904 SX Oosterhout
Tijden: 17:00 t/m 19:00 


Mr. Drs. A. Ch. Osté bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. Drs. A. Ch. Osté

Advocaat

Oprichter van het kantoor in 1996. Na eerst werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven bij onder andere KLM de overstap gemaakt naar advocatuur en als advocaat werkzaam sinds 1996. Vanaf 1 januari 2010 is A.Ch. Osté tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar hij regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft. 

Mr. R. Joosen bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. R. Joosen

Advocaat

Mr. R. Joosen is sinds 2010 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Nadat hij eerst een periode stage heeft gelopen, is hij werkzaam gebleven bij het kantoor in combinatie met zijn studie. Op 28 juli 2011 is R. Joosen afgestudeerd aan Tilburg University, waar hij de studie Rechtsgeleerdheid accent strafrecht met goed gevolg heeft afgelegd. 

Mr. P. Doorakkers bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mr. P. Doorakkers

Advocaat

Mr. Doorakkers is vanaf 2 januari 2006 verbonden aan Advocatenkantoor Osté en is voornamelijk werkzaam binnen de rechtsgebieden personen- en familierecht en strafrecht. Vanaf 1 januari 2010 is mr. Doorakkers tevens werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel te Oosterhout waar regelmatig op maandagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur vrijblijvend en kosteloos juridisch advies geeft. 

Mevr. E. Huijsmans bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevr. E. Huijsmans

Bewindvoerder

Mevrouw E. Huijsmans heeft zich in januari 2017 als bewindvoerder bij het kantoor aangesloten. Nadat zij in 2015 haar Bachelor afrondde heeft zij ervaring opgedaan als HR- en Project manager. Mevrouw Huijsmans is benoemd door de rechtbank als professioneel bewindvoerder.

Mevr. N. van den Kieboom bij Advocatenkantoor Oste Oosterhout

Mevr. N. van den Kieboom

Secretaresse

Nadia is sinds 2013 verbonden aan Advocatenkantoor Osté. Ze is gestart op de afdeling debiteurenbeheer. Sinds 2016 is ze tevens werkzaam op het secretariaat. 

Nieuws van advocatenkantoor Osté

Wat mag een bewindvoerder wel en niet?

Een bewindvoerder is iemand die uw financiële zaken behartigd, indien u zelf tijdelijk of duurzaam niet in staat bent [...]

Nieuwe maatregelen om probleemschulden te voorkomen of te verlagen

Kabinet pakt problematische schulden van mensen aan. [...]

Informatierecht slachtoffer

Informatierecht slachtoffer [...]

Rechten van een slachtoffer van een misdrijf

Rechten van een slachtoffer van een misdrijf [...]

Plannen om pensioen automatisch te verdelen bij echtscheiding

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil de regels voor het verdelen van het pensioen bij [...]

Hulp nodig bij uw financiën?

Budgetbeheer & Beschermingsbewind [...]